10ª MOSTRA DE VI I GASTRONOMIA DE CAMBRILS

November 4, 2019

El cap de setmana de l'11 al 13 d'octubre vam agafar les maletes per anar a Cambrils. Era la primera vegada que hi anàvem i va ser pel boca-orella dels Cellers que sempre en parlen maravelles d'aquesta Fira. Cal dir que el que ens diuen és cert, és una bona fira. Al llarg de tots aquests dies vàrem tenir activitats de tot tipus. Per una banda, música en directe de tots tipus que encaixaven tant bé amb el vi com amb la posta de sol. Per una altra, els magnífics castellers realitzant les seves construccions i de l'altra, els diversos showcookings que ajudaven als més inexeperts a entrar el món de la cuina.

Aquesta Fira, al combinar Vi i Gastronomia, permetia jugar molt bé amb les moltes ofertes gastronómiques de formatges, embutits i plats preparats amb els diferents vins. En el nostre cas va ser la primera presència en una fira amb el premiat Identitas (Subirat Parent), el Vinari de Bronze de la DO Tarragona que just s'havien entregat unes hores abans. Aquest fet va ser un bon reclam per donar a conèixer els nostres vins i l'escape room a tots els visitants. 

Va ser un cap de setmana llarg però plè d'emocions. Tot i ser intens, ens va permetre donar-nos a conèixer a cada un dels visitants. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019