Hotels amb DO

September 30, 2019

Aprofitant les Festes de la Mercè de Barcelona s'han realitzat un conjunt d'activitats relacionats amb el món del vi a més de la Mostra de Vins i Caves. Aquest cas, nosaltres vam poder particiapar a les activitats proposades a l'Hotel OD al mig de Barcelona, al costat de Passeig de Gràcia.

Vam poder donar a conèixer durant dos dies els nostres productes juntament amb els d'altres companys de la DO Tarragona i de Cellers Singulars. Aquesta activitat es va realitzar per quasi 50 persones on, pas a pas, van poder gaudir de diferents productes: vins, escumosos i mistela. 

En el nostre cas, els escollits van ser el Identitas (Subirat Parent), el Promesa (Ull de llebre i Merlot) i el Brut Nature Vinyater (Vinyater i Macabeu). Tots tres van tenir una gran acceptació entre el públic juntament amb els altres de la DO Tarragona.

Aquesta experiència, tot i que breu en el temps al durar només una setmana, s'ha de viure ja que es realitzen en entorn especials i idílics a més de poder gaudir de molts productes que, en ocasions, no estan a totes les ciutats i pobles.

Aprovechando las Fiestas de la Mercè de Barcelona han realizado un conjunto de actividades relacionados con el mundo del vino además de la Muestra de Vinos y Cavas. Este caso, nosotros pudimos particiaparon a las actividades propuestas en el Hotel OD en medio de Barcelona, ​​al lado de Paseo de Gracia.

Pudimos dar a conocer durante dos días nuestros productos junto con los de otros compañeros de la DO Tarragona y de Cellers Singulars. Esta actividad se realizó para casi de 50 personas donde, paso a paso, pudieron disfrutar de diferentes productos: vinos, espumosos y mistela.
En nuestro caso, los elegidos fueron el Identitas (Subirat Parent), el Promesa (Tempranillo y Merlot) y el Brut Nature Vinyater (Vinyater y Macabeo). Los tres tuvieron una gran aceptación entre el público junto con los otros de la DO Tarragona.
Esta experiencia, aunque breve en el tiempo al durar sólo una semana, se ha de vivir ya que se realizan en torno especiales y idílicos además de poder disfrutar de muchos productos que, en ocasiones, no están en todas las ciudades y pueblos.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019