Diari de Verema II - Ull de llebre

September 3, 2019

 

La meteorologia d'aquests últims dies ha estat força variada, fred, calor (molta calor) i pluja. No és la millor de les combinacions en època de verema i menys si els canvis són d'un dia per l'altra i de manera tant extrema. Tot i això, el dia d'avui ha estat molt divertit i agradable. D'aquells que reconforten per la feina ben feta. 

 

Ben d'hora hem anat a recollir els pocs quilos de Merlot que havien d'entrar a la premsa juntament amb l'Ull de llebre per fer el Promesa, el vi rosat que tant ens està funcionant. Novament la qualitat del raïm ha estat molt bon tot i es dificultats climàtiques mencionades. Uns bons litres de rosat que ens permetran seguir la línia dels últims anys en qualitat i incrementant el volum dels anys anteriors. Esperem sorprendre-us a tots novament.

 

D'altra banda, l'èxit d'aquest any amb el Coordenades 1'19" (Ull de llebre) ens ha obligat a ser molt curosos en el moment de collir el raïm per fer aquest vi negre. Ha estat l'últim anàlisi de raïm que ens ha decantat per fer la verema també avui. L'objectiu d'aquest any ha estat incrementar el volum davant la gran demanda que ha tingut el 2019 on, en menys de 6 mesos es van acabar totes les ampolles (i us estem molt agraïts).

 

Aquí no acaba tot, seguim actius. Apunteu:

  • Visites al celler (si voleu saber-ne més: info@cellersblanch.com)

  • Sortides a l'exterior com el 05/09 a la Biblioteca de Vila-Seca al vespre o el 14/09 a la Pl. Corsini per les Festes de Santa Tecla.

  • Acabant de llimar els últims serrells de la primera festa de la Verema de la DO Tarragona que serà el 28/09 (més info a les xarxes).

La meteorología de estos últimos días ha sido bastante variada: frío, calor (mucho calor) y lluvia. No es la mejor de las condiciones en época de vendimia y menos si los cambios son de un día para el otro y de manera tan extrema. Sin embargo, el día de hoy ha sido muy divertido y agradable. De aquellos que reconfortan por el trabajo bien hecho.
A primera hora de la mañana hemos ido a vendimiar los pocos kilos de Merlot que debían entrar a la prensa junto con la Tempranillo para poder hacer la mezcla por Promesa, este vino rosado que tanto nos está funcionando. Nuevamente la calidad de la uva ha sido muy buena a pesar de las dificultades climáticas que ya hemos mencionado. Aproximadamente, unos 500L de rosado que nos permitirán seguir la línea de los últimos años en calidad e incrementando el volumen de los años anteriores. Esperamos sorprenderos a todos nuevamente.
Por otra parte, el éxito de este año con el Coordenadas 1'19" (Tempranillo) nos ha obligado a ser muy cuidadosos en el momento de recoger la uva para hacer este vino tinto. Ha sido el último análisis de uva que nos ha decantado por hacer la vendimia de esta parte de la parcela también hoy. El objetivo de este año ha sido incrementar el volumen ante la gran demanda que ha tenido en 2019 donde, en menos de 6 meses se acabaron todas las botellas (y os estamos muy agradecidos).
Pero aquí no acaba todo, seguimos activos. Tomad nota:
- Visitas a la bodega (si quieres saber más: info@cellersblanch.com)
- Salidas al exterior como el 05/09 en la Biblioteca de Vila-Seca por la noche o el 14/09 en la Pl. Corsini por las Fiestas de Santa Tecla todo el día.
- Preparand la primera fiesta de la Vendimia de la DO Tarragona que será el 28/09 por la tarde (más info en nuestras redes).

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019