Puigpelat Km.0 - Festa Major

August 19, 2019

 

Com cada any per aquestes dates és moment de Festa Major a Puigpelat. Cada any més i més gent participa a les moltíssimes activitats que es programen des de l'Ajuntament i les diferents Associacions i empreses de la Vila. Aquest any, un cop més, ens hem animat a realitzar un Tast Maridatge amb la Pastisseria Núria. Aquest cop, però, no es va fer en horari de matí per estalviar la calor i es va passar a la fresca del vespre i nit.

L'ambient, novament, magnífic amb tota la gent que entre música Jazz, copes i quiche van anar amenitzant les quasi 4 hores de tast i maridante de "Km.0". Amb la bona temperatura i la música el Brut Nature Subirat (Macabeu, Xarelo, Parellada i Subirat Parent) i el Brut Nature Vinyater (Vinyater i Macabeu) van ser els més aclamats. Les bombolles sempre acompanyen bé les notes musicals. Per altra banda, no podem oblidar als clàssics que són fidels al Coordenades 41º17' (Chardonnay i Macabeu) i al Promesa (Ull de llebre i Merlot). A més, aquest any, la vetllada va anar acompanyada dels nostres videos de presentació que podeu trobar a les xarxes socials o, directament, si els busqueu al youtube. 

A més, ja deixant de banda el "Puigpelat Km.0", vam poder participar en altres activitats que volem resumir molt ràpidament. La primera d'elles, en els lots de tota aquella gent o empreses externes que van col·laborar a la Festa Major com és el pregoner. També, en els premis de diferents activitats o concursos del poble com pot ser el Torneig de Pàdel. Per acabar, i la que ens fa més il·lusió, en les diferents families que van confiar amb nosaltres i ens van tenir a les seves taules en alguns dels àpats festius d'aquests dies.

L'any que ve hi tornarem encara amb més força però, de moment, ja pensem en l'activitat dels propers dies a l'Alforja i a Sant Carles de la Ràpita. Estigueu atents!

Como cada año por estas fechas, la Fiesta Mayor de Puigpelat llega a sus días más especiales. Cada año más y más gente participa en las muchísimas actividades que se programan desde el Ayuntamiento y las diferentes Asociaciones y empresas del pueblo. Este año, una vez más, nos hemos animado a realizar una Cata-Maridaje con la Pastisseria Núria. Esta vez, sin embargo, no se hizo en horario de mañana para ahorrarnos el calor y se pasó al fresco de la tarde y noche.
El ambiente, de nuevo, magnífico con toda la gente que entre música Jazz, copas y quiche fueron amenizando las casi 4 horas de "Km.0". Con la buena temperatura y la música el Brut Nature Subirat (Macabeo, Xarel·lo, Parellada y Subirat Parent) y el Brut Nature Vinyater (VInyater y Macabeo) fueron los más aclamados. Las burbujas siempre acompañan bien las notas musicales. Por otra parte, no podemos olvidar a los clásicos que son fieles al Coordenades 41º17' (Chardonnay y Macabeo) y al Promesa (Tempranillo y Merlot). Además, este año, la velada fue acompañada con nuestros videos de presentación que se pueden encontrar en las redes sociales o, directamente, si los buscáis en youtube.
Además, ya dejando de lado el "Puigpelat Km.0", pudimos participar en otras actividades que queremos resumir muy rápidamente. La primera de ellas, en los lotes de toda aquella gente o empresas externas que colaboraron en la Fiesta Mayor como es el caso del pregonero de fiestas. También, en los premios de diferentes actividades o concursos del pueblo como puede ser el Torneo de Pádel. Por último, y la que nos hace más ilusión, en las diferentes familias que confiaron con nosotros y nos tuvieron a sus tablas en alguna de las comidas festivos de estos días.
El año que viene volveremos con más fuerza pero, de momento, ya pensamos en la actividad de los próximos días en la Alforja y en Sant Carles de la Ràpita. ¡Atentos a sus pantallas!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019