Santa Teca - Escornalbou

July 15, 2019

El dissabte passat vam passar un dia molt espectacular, vam pujar fins el Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou gràcies a l'organització de Santa Teca. El dia va tenir de tot, sol, núvol i algunes gotes. També gent de tot arreu que volia tastar els vins en aquell racó tant idíl·lic mentre el sol envoltava el monestir.

Per la nostra part, vam gaudir moltíssim amb els vins escumosos (Brut Nature Subirat i Brut Nature Vinyater) que estaven el punt ideal de frescor, les bombolles guiaven les notes musicals dels concerts. Els vins, tant el Promesa (Ull de llebre i Merlot) com el Coordenades 41º17' (Chardonnay i Macabeu) van desaparèixer a mesura que baixava el sol i més quan era el moment dels àpats. 

Santa Teca és un esdeveniment molt recomanable per totes les edats i està en un entorn totalment privilegiat. Activitats per a tots i de tots els gustos, rutes pel monestir, un passeig pel voltant, lectures de poesia, concerts íntims al claustre i un munt d'activitats més. 

Contents d'haver-ho viscut i compartit amb vosaltres. Esperem trobar-nos l'any vinent.

El sábado pasado pasamos un día muy espectacular, subimos hasta el Castell Monestir de Sant Miquel d'Escornalbou gracias a la organización de Santa Teca. El día tuvo de todo, sol, nubes y hasta un poco de llovizna. También, gente de todas las partes que quería catar los vinos en aquel rincón tanto idílico mientras el sol iluminaba el monasterio.
Por nuestra parte, disfrutamos muchísimo con los vinos espumosos (Brut Nature Subirat y Brut Nature Vinyater) que estaban el punto ideal de frescura, las burbujas guiaban las notas musicales de los conciertos. Los vinos, tanto el Promesa (Tempranillo y Merlot) como el Coordenades 41º17' (Chardonnay y Macabeo) desaparecieron a medida que bajaba el sol y más cuando era el momento de las comidas.
Santa Teca es un acontecimiento muy recomendable para todas las edades y está en un entorno totalmente privilegiado. Actividades para todos y de todos los gustos, rutas por el monasterio, un paseo por los alrededores, lecturas de poesía, conciertos íntimos al claustro y un montón de actividades más.
Contentos de haberlo vivido y compartido con vosotros. Esperamos encontrarnos el próximo año.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019