Mercat amb DO: Formatge i Vi

May 27, 2019

El passat 23 de maig de 2019 vam tornar al Mercat Central de Tarragona per participar en el "Mercat amb DO" que organitza el Mercat Central de Tarragona i el Consell Regulador de la DO Tarragona. Per tercera vegada consecutiva, vam poder presentar als assistents els nostres productes. 

Aquest cop, al voltant de les 15 persones van poder gaudir d'un maridatge esplèndid amb formatges de la parada "Formatges Magda". Una autèntica delícia ja que ens van transportar a diferents zones d'Itàlia, França, Suïssa i Espanya mentre presentavem els nostres productes als assistents. Un maridatge estudiat al detall amb molta delicadesa i tendresa.

Pel Coordenades 41º17' (Chardonnay i Macabeu) un de llet d'ovella i vaca però pel Promesa (ull de llebre i Merlot) amb un formatge cremòs de llet crua de vaca. En canvi, pel Coordenades 1º19' (Ull de llebre) un formatge curat d'ovella. Quan vàrem entrar als vins escumosos, el nivell ja semblava insuperable però encara hi havia espai per sorpreses. Pel Brut Nature Subirat (Macabeu, Xarelo, Parellada i Subirat Parent) un formatge suís de llet crua de vaca i, per tancar la festa, el Brut Nature Vinyater (Macabeu i Vinyater) maridat amb un formatge de la Borgoña fet de llet crua de vaca amb cendra.

Una experiència magnífica, un maridatge de somni i una companyia agradable. Només podem demanar poder repetir el proper any.

Recordeu: El cap de setmana 14, 15 i 16 de juny ens veiem tots a la Plaça Corsini. Just davant del Mercat Central de Tarragona. 

 

El pasado 23 de mayo de 2019 volvimos al Mercado Central de Tarragona para participar en el "Mercats amb DO" que organiza el Mercado Central de Tarragona y el Consejo Regulador de la DO Tarragona. Por tercera vez consecutiva, pudimos presentar a los asistentes nuestros productos.
Esta vez, alrededor de las 15 personas pudieron disfrutar de un maridaje espléndido con quesos de la parada "Formatges Magda". Una auténtica delicia ya que nos transportaron a diferentes zonas de Italia, Francia, Suiza y España mientras presentábamos nuestros productos a los asistentes. Un casamiento estudiado al detalle con mucha delicadeza y ternura.
Por Coordenades 41º17' (Chardonnay y Macabeo) un de leche de oveja y vaca pero por Promesa (Tempranillo y Merlot) con un queso cremoso de leche cruda de vaca. En cambio, por Coordenades 1º19' (Tempranillo) un queso curado de oveja. Cuando entramos a los vinos espumosos, el nivel ya parecía insuperable pero todavía había espacio para sorpresas. Por Brut Nature Subirat (Macabeo, Xarel·lo, Parellada y Subirat Parent) un queso suizo de leche cruda de vaca y, para cerrar la fiesta, el Brut Nature Vinyater (Macabeo y Vinyater) casado con un queso de la Borgoña hecho de leche cruda de vaca con ceniza.
Una experiencia magnífica, un maridaje de ensueño y una compañía agradable. Sólo podemos pedir poder repetir el próximo año.
Recuerdad: El fin de semana 14, 15 y 16 de junio nos vemos todos en la Plaza Corsini. Justo delante del Mercado Central de Tarragona.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019