Lo Roget

May 21, 2019

Aquest cap de setmana, en el marc de la fira Tastavins d'Ascó, l'Associació de Cellers Singulars de la DO Tarragona va realitzar un tast dirigit especial i diferent. Habitualment ens solem reunir en una sala, plena de taules i cadires, amb un entorn poc vinculat al món del vi. Alguns, segons les seves activitats d'enoturisme poden fer-ho a la vinya o al celler. Després hi han activitats de tast com la d'aquest cap de setmana. 

Aquest dissabte, vam baixar fins al riu Ebre per viatjar a través d'un llagut, Lo Roget, per tal de tastar els vins mentre anàvem navegant pel riu i contemplant el paisatge. En el nostre cas, vam escollir el Coordenades 41º17' (Chardonnay i Macabeu) que creiem que encaixava a la perfecció amb el moment, l'entorn i la gent. L'Associació, va organitzar un tast dissabte i diumenge alternant els vins blancs, rosats i negres. 

La baixada pel riu, activitat molt recomanable per famílies, va permetre dedicar a cada un dels vins el temps essencial per poder donar resposta a les qüestions de cada un dels assistents que, en total del cap de setmana, van ser unes 90 persones. Tot un èxit.

Aprofitem per recordar que tenim el celler obert per vosaltres, només cal buscar el millor dia i hora si ens escriviu a info@cellersblanch.com

Este fin de semana, en el marco de la feria Tastavins de Ascó, la Associació de Cellers Singulars de la DO Tarragona realizó una cata dirigida especial y diferente. Habitualmente nos solemos reunir en una sala, llena de mesas y sillas, con un entorno poco vinculado al mundo del vino. Algunos, según sus actividades de enoturismo pueden hacerlo en la viña o en la bodega. Después hay actividades especiales de cata como la de este fin de semana.
Este sábado, bajamos hasta el río Ebro para viajar a través de un laúd, Lo Roget, para catar los vinos mientras íbamos navegando por el río y contemplando el paisaje. En nuestro caso, escogimos el Coordenadas 41º17' (Chardonnay y Macabeo) que creemos que encajaba a la perfección con el momento, el entorno y la gente. La Asociación, organizó una cata sábado y domingo alternando los vinos blancos, rosados ​​y tintos. 
La bajada por el río, actividad muy recomendable para familias, permitió dedicar a cada uno de los vinos el tiempo esencial para poder dar respuesta a las cuestiones de cada uno de los asistentes que, en total del fin de semana, fueron unas 90 personas. Todo un éxito.
Aprovechamos para recordar que tenemos la bodega abierto para vosotros, sólo hay que buscar el mejor día y hora si nos escriba a info@cellersblanch.com

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019