FIRA TASTAVERD

April 15, 2019

Aquest dissabte vàrem compartir tot el dia amb altres cellers a la Fira Tastaverd de Riudecanyes (Baix Camp). La fira d'artesania i proximitat, que ja n'era l'edició número XI va decidir estrenar una Fira de Vins per primera vegada en la seva història. 

Malgrat va costar d'arrencar per la timidesa dels visitant, l'activitat es va animar a mesura que s'arribava a la tarda amb el bon temps, els concerts i les activitats per a nens i nenes. L'afluència de públic va ser molt elevada tot i competir amb altres fires a la zona i la Setmana Santa acabada d'estrenar. 

Per la nostra part, era la primera fira que feiem amb els nous vins del 2018 i, a més a més, amb un públic totalment desconegut. L'experiència va ser molt gratificant doncs calia exposar a cada un dels curiosos quins són els nostres vins i com li podien encaixar a la seva taula. Tant és així que vàrem acabar proposant plats per maridar amb carn ecològica d'una carnissera amants del vins. Tot un repte!

Pel que fa als vins, els guanyadors varen ser el Coordenades 41º17' (Chardonnay i Macabeu) i el Promesa (Ull de llebre i Merlot) pel que fa als tastos però, en la venta, el més escollir va ser el Brut Nature Vinyater (Vinyater i Macabeu). Sembla doncs que l'aposta aventurera d'aquest Brut Nature atrau a molts paladars. 

En resum, va ser un gran dissabte que segur repetirem si l'any vinent les dates ens són favorables.

Este sábado compartimos todo el día con otras bodegas en la Fira Tastaverd de Riudecanyes (Baix Camp). La feria de artesanía y proximidad, que ya era la edición número XI y que este año decidió estrenar una Feria de Vinos por primera vez en su historia.
A pesar que  empezamos con una alta la timidez de los visitante, la actividad se animó a medida que se llegaba por la tarde con el buen tiempo, los conciertos y las actividades para niños y niñas. La afluencia de público fue muy elevada aunque competir con otras ferias en la zona y la Semana Santa recién estrenada.
Por nuestra parte, era la primera feria que hacíamos con los nuevos vinos de 2018 y, además, con un público totalmente desconocido. La experiencia fue muy gratificante pues había que exponer a cada uno de los curiosos cuáles son nuestros vinos y como le podían encajar en su mesa. Tanto es así que acabamos proponiendo platos para maridar con carne ecológica de una carnicera amantes del vinos. !Todo un reto!
En cuanto a los vinos, los ganadores fueron el Coordenadas 41º17' (Chardonnay y Macabeo) y el Promesa (Tempranillo y Merlot) con respecto a las catas pero, en la venta, el más seleccionado fue el Brut Nature Vinyater (Vinyater y Macabeo). Parece pues que la apuesta aventurera de este Brut Nature atrae a muchos paladares.
En resumen, fue un gran sábado seguro repetiremos si el año que viene las fechas nos son favorables.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019