La nova anyada ja és aquí

January 29, 2019

Avui tenim una molt bona notícia de la que parlar, ja tenim llest tots els vins que hem estat vermant, treballant, mimant i gaudint durant finals de 2018. Ha estat un camí amb alts i baixos però ja els tenim tots aquí.

 

Ens agradaria compartir amb vosaltres quines són les línies de projecte que hem seguit aquest any, en gran part continuista, per tal de fer-vos partíceps de la nostra idea sobre quins vins són la millor expressió de la nostra família. Per aquest motiu, aquests dies hem estat embotellant:

     - Coordenades 41º17': Cupatge de Chardonnay i Macabeu potenciant aquest punt afruitadet que tant va convèncer durant l'any passat.

     - Coordenades 1º19': Monovarietal d'Ull de llebre. Aquest vi de l'any negre fa un canvi radical al passar de Merlot a Ull de llebre. Creiem que és una varietat que facilita un bon treball per fer negre fresc, àgil i agradable de beure.

    - Promesa: Cupatge d'Ull de llebre i Merlot seguint amb l'estil que des de fa dos anys ens deixa sense stock un cop arriba el bon temps.

     - Identitas: Monovarietal de Subirat Parent en sintonia amb el treball fet fins ara. Com sabeu, ara el deixem reposar en ampolla fins després de l'estiu.

 

Haureu notat aquest canvi en el Coordenades 1º19' i segurament us preguntareu què n'han fet el monovarietal de Merlot. Molt senzill, l'any passat vam deixar una bota de roure francès plena per veure l'evolució i ara aquesta evolució ha anat a parar dins d'una ampolla. Tenim unes 250 ampolles aproximadament d'un vi monovarietal de merlot amb un any de bota. Vi potent i sensual que veurà la llum passat l'estiu i que encara no té nom, suggerències?

 

A més, el disseny i imatges dels vins té una petitíssima variació. Les etiquetes dels Coordenades 41º17' i 1º19' canvien de tamany, poca cosa, més en la línia del Promesa per tal d'unificar la nostra imatge. De la mateixa manera que aquest vi sorpresa monovarietal de Merlot agafa el relleu de en imatge del Identitas compartint el mateix estil d'ampolla. Un toc més remarcable per un vi que segur que donarà a parlar moltíssim.

 

Els dos Brut Nature de la collita 2018 encara estan treballant i fins d'aquí uns mesos ben llargs no veuran la llum. Tot i això, ja podeu gaudir dels de la collita 2017 amb llarga criança.

 

Nosaltres estem molt contents i orgullosos del treball fet. Ara us queda a vosaltres gaudir-los. Ja ens direu què us semblen.

 

Hoy tenemos una muy buena noticia de la que hablar, ya tenemos listo todos los vinos que hemos estado vendimiando, trabajando, mimando y disfrutando durante finales de 2018. Ha sido un camino con altibajos pero ya los tenemos todos aquí.

 

Nos gustaría compartir con vosotros cuáles son las líneas de proyecto que hemos seguido este año, en gran parte continuista, para haceros partícipes de nuestra idea sobre qué vinos son la mejor expresión de nuestra familia. Por este motivo, estos días hemos estado embotellando:
- Coordenadas 41º17': Coupage de Chardonnay y Macabeo potenciando este punto afutado que tanto convenció durante el año pasado.
- Coordenadas 1º19': Monovarietal de Tempranillo. Este vino tinto del año hace un cambio radical al pasar de Merlot al Tempranillo. Creemos que es una variedad que facilita un buen trabajo para hacer tinto fresco, ágil y agradable de tomar.
- Promesa: Coupage de Tempranillo y Merlot siguiendo con el estilo que desde hace dos años nos deja sin stock una vez llega el buen tiempo.
- Identitas: Monovarietal de Subirat Parent en sintonía con el trabajo hecho hasta ahora. Como sabéis, ahora lo dejamos reposar en botella hasta después del verano.

 

Habréis notado este cambio en el Coordenadas 1º19' y seguramente os preguntaréis qué han hecho el monovarietal de Merlot. Muy sencillo, el año pasado dejamos una barrica de roble francés llena para ver la evolución y ahora esta evolución ha terminado dentro de una botella. Tenemos unas 250 botellas aproximadamente de un vino monovarietal de Merlot con 12 meses. Vino potente y sensual que verá la luz tras el verano aunque aún no tiene nombre, ¿sugerencias?

 

Además, el diseño e imágenes de los vinos tiene una pequeñísima variación. Las etiquetas de los Coordenadas 41º17' y 1º19' cambian de tamaño, pero poquito, más en la línea del Promesa para unificar nuestra imagen. Del mismo modo que este vino sorpresa monovarietal de Merlot toma el relevo de la imagen del Idetntias compartiendo el mismo estilo de botella. Un toque más remarcable por un vino que seguro que dará a hablar muchísimo.

 

Ambos Brut Nature de la cosecha 2018 todavía están trabajando y hasta dentro de unos meses bien largos no verán la luz. Sin embargo, ya puede disfrutar de los de la cosecha 2017 con larga crianza.

 

Nosotros estamos muy contentos y orgullosos del trabajo hecho. Ahora os queda a vosotros disfrutarlos. Ya nos diréis qué os parecen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019