Sopars maridatge per tancar el 2018

December 31, 2018

Aquestes dates estan plenes d'activitats per tancar l'any i una d'elles, potser la més habitual, és fer els clàssics sopars d'empresa. Aquest final de 2018 hem col·laborat aportant els vins a molts d'aquests sopars. Alguns d'ells, fins i tot, giraven al voltant dels nostres productes i en d'altres, els ja coneguts restaurants del territori que disposen dels nostres vins.

 

En altres casos, hem col·laborat en trobades de grups i associacions amb una finalitat comuna. Hem estat un dels sponsors oficials. Per exemple, l'organitzat per @criticogastronomicofoodie que va ser una trobada d'unes 30 persones amants de la bona gastronomia i el bon vi. Una trobada anual plena de regals, com no poden faltar en aquestes dates, i grans converses entre experts i amants de la bona gastronomia. Posteriorment, @youlosophy va organitzar una trobada molt interessant que s'englovava en el concepte #EquilibriOHM. En poques paraules, ajuntava el món de la millora personal, el ioga, el menjar sa, el wellness i un showcooking. En aquesta trobada no hi podiem faltar. 

Així que ja sabeu, si encara us queden energies per fer trobades, dinars o sopars, no dubteu a comptar amb nosaltres. Escriviu-nos a info@cellersblanch.com i us atendrem amb el més gran somriure.

Us deixem alguns post d'instagram per veure la grandesa d'aquestes activitats:

- https://www.instagram.com/p/BrgJ-GplPyT/

- https://www.instagram.com/p/BrVK5EIBZzv/

- https://www.instagram.com/p/BrJBNJDhxEJ/

- https://www.instagram.com/p/BrYWBM7Da17/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019