Tast d'escumosos - Verol Vinateria

December 27, 2018

El passat 14 de desembre també varem estar fent una presentació dels Brut Nature a la Vinateria Verol de Barcelona. Mentre part de l'equip estava a Reus, com ja vareu llegir en l'entrada anterior, l'altra afrontava una nit plena de sorpreses, aromes i sabors. En aquest cas, el Verol va organitzar un tast d'escumosos de Mas dels Clavers - Finca Can Gallego (DO Penedés) i nosaltres, Cellers Blanch (DO Tarragona). Per suposat, com és habitual al Verol, les sorpreses estaven ben preparades esperant el seu precís instant com va ser el formatge de castanya. Brutal!

La nit va començar explicant el procés dels ancestrals, escumosos, caves i champagnes per situar al públic que tast a tast va anar desinhibint-se i preguntat amb interés, algunes hi tot eren per nota. El maridatge va còrrer a càrrec de Formatges Baumà de Borredà que van saber presentar en cada moment la seva millor peça. Per la nostra part, es va fer la presentació oficial dels Brut Nature Subirat (Macabeu, Xarelo, Parellada i Subirat Parent) i del Brut Nature Vinyater (Vinyater i Macabeu) que van ser rebuts de manera molt positiva per tothom. Sobretot quan la nostra sorpresa va aparèixer en el tast.

Unes hores abans del tast, haviem extret del dipòsit de la verema 2018 alguns litres de Vinyater 100% directament sense filtrar. Lògicament, és el vi base pel posterior Brut Nature i encara presentava una imatge pendent de filtrar però, possiblement, això el feia més excitant. Vi extret directament del dipòsit una estona abans del tast, una experiència privilegiada que va convèncer a tothom. Sorprenent, refrescant i molt aromàtic. 

La nit va acabar tard, no cal detallar quan, però va ser fantàstica. Plena d'emocions i sorpreses com el tancament final amb el pastís de xocolata. Inesperat i deliciós. Una nit per recordar i que serveix com a gran cloenda de l'any.

El pasado 14 de diciembre también estuvimos haciendo una presentación de los Brut Nature en la Vinatería Verol de Barcelona. Mientras parte del equipo estaba en Reus, como ya hicisteis leer en la entrada anterior, la otra afrontaba una noche llena de sorpresas, aromas y sabores. En este caso, el Verol organizó una cata de espumosos de Mas los Clavero - Finca Can Gallego (DO Penedés) y nosotros, Bodegas Blanch (DO Tarragona). Por supuesto, como es habitual en Verol, las sorpresas estaban bien preparadas esperando su preciso instante como fue el queso de castaña. Brutal!
La noche comenzó explicando el proceso de los ancestrales, espumosos, cavas y champagnes para situar al público que cata a cata fue desinhibirse y preguntado con interés, algunas hay todo eran para nota. El maridaje corrió a cargo de Quesos Baum de Borredà que saber presentar en cada momento su mejor pieza. Por nuestra parte, se hizo la presentación oficial de los Brut Nature Subirat (Macabeo, Xarel·lo, Parellada y Subirat Parent) y del Brut Nature Vinyater (Vinyater y Macabeo) que fueron recibidos de manera muy positiva para todos. Sobre todo cuando nuestra sorpresa apareció en la cata.
Unas horas antes de la cata, habíamos extraído del depósito de la vendimia 2018 algunos litros de Vinyater 100% directamente sin filtrar. Lógicamente, es el vino base para el posterior Brut Nature y todavía presentaba una imagen pendiente de filtrar pero, posiblemente, esto lo hacía más excitante. Vino extraído directamente del depósito un rato antes de la cata, una experiencia privilegiada que convenció a todos. Sorprendente, refrescante y muy aromático.
La noche acabó tarde, no es necesario detallar cuando, pero fue fantástica. Llena de emociones y sorpresas como el cierre final con el pastel de chocolate. Inesperado y delicioso. Una noche para recordar y que sirve como gran cierre del año.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019