Tastant amb Bodega La Parra

December 21, 2018

El passat 14 de novembre vàrem aterrar a la Bodega La Parra de Reus que té el Marc com a màxim responsable. Era un vespre fred i ventós però l'ambient dels assistents va ser tant magnífic que les hores van passar volant. 

Poc més de 10 persones, quasi un tast personalitzat, van poder tastar els nostres productes. En realitat quasi tots doncs del Promesa (Ull de llebre i Merlot) fa mesos que no en tenim però aviat en tornarem a tenir (previsió de febrer 2019). Per tant, vam tastar vins blancs, negres i la sorpresa i estrena dels dos escumosos. Gràcies a aquest tast podem afirmar que s'ha esgotat el Coordenades 1º19' (Merlot) així que caldrà esperar, també, fins el mes de febrer del 2019.

Tot estava orientat a fer un tast minuciós i el públic va xalar moltíssim. Grans aportacions tècniques però amb moments molt distesos i divertits. Una autèntica trobada d'amics podriem dir. El Coordenades 41º17' (Chardonnay i Macabeu) els va encantar per prendre distesament mentre que el Identitas (Subirat Parent) l'encaixaven en un bon àpat. Tant és així que es van vendre quasi totes les ampolles que tenien a la Bodega. Bones compres abans de les trobades familiars de Nadal ;)

Tot seguit vàrem obrir les dues sopreses en forma de Brut Nature Subirat (Macabeu, Xarelo, Parellada i Subirat Parent) i el Brut Nature Vinyater (Vinayter i Macabeu). Va ser un joc divertit el de trobar diferències d'aromes, sabor, temps de segons fermentació, etc. Realment un públic molt entregat i gran expert. Nosaltres vàrem disfrutar molt i creiem que els assistents també. Esperem haver obert una mica el paladar a noves varietats i trencar una llança en favor de provar nous i petits cellers.  

Per acabar, com no podia faltar, un bon brindis amb el desig de passar tots unes bones festes.

El pasado 14 de noviembre hicimos parada en la Bodega La Parra de Reus que tiene el Marc como máximo responsable. Era una tarde fría y ventosa pero el ambiente de los asistentes fue tan magnífico que las horas pasaron volando.
Poco más de 10 personas, casi una cata personalizada, pudieron probar nuestros productos. En realidad casi todos ya que el Promesa (Tempranillo y Merlot) hace meses que está agotado pero pronto volveremos a tener (previsión de febrero 2019). Por lo tanto, probamos vinos blancos, negros y la sorpresa y estreno de los dos espumosos. Gracias a esta cata podemos afirmar que se ha agotado el Coordenades 1º19' (Merlot) así que habrá que esperar, también, hasta el mes de febrero del 2019.
Todo estaba orientado a hacer una cata minucioso y el público se lo pasó en grande. Grandes aportaciones técnicas pero con momentos muy distendidos y divertidos. Una auténtica encuentro de amigos podríamos decir. El Coordenades 41º17' (Chardonnay y Macabeo) les encantó para tomar distendidamente mientras que el Identitas (Subirat Parent) el encajaban en una buena comida. Tanto es así que se vendieron casi todas las botellas que tenían en la Bodega. Buenas compras antes de los encuentros familiares de Navidad;)
A continuación abrimos las dos sorpresas en forma de Brut Nature Subirat (Macabeo, Xarel·lo, Parellada y Subirat Parent) y el Brut Nature Vinyater (Vinayter y Macabeo). Fue un juego divertido el de encontrar diferencias de aromas, sabor, tiempo de segundos fermentación, etc. Realmente un público muy entregado y gran experto. Nosotros disfrutamos mucho y creemos que los asistentes también. Esperamos haber abierto un poco el paladar a nuevas variedades y romper una lanza en favor de probar nuevos y pequeñas bodegas.
Por último, como no podía faltar, un buen brindis con el deseo de pasar todos unas buenas fiestas.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019