Fira de Vins de Sant Joan Despí

October 10, 2018

El passat dissabte vàrem passar un dia molt agradable a Sant Joan Despí. Aprofitant que es celebrava la festa major de la ciutat i que, a més a més, coincidia amb el 140è aniversari del naixement de Jujol (Arquitecte modernista fill del Tarragonès), molts cellers de la zona de Tarragona varem participar en la Fira de Vins que va durar tot el dia organitzada per Vinoescopio.

Tot i que al principi va costar animar a la gent a provar i comprar els productes de la fira (vi, cava, vins dolços, menjar, etc.), la cosa es va anar animant a mesura que la temperatura es feia agradable per acabar la nit envoltats de vilatans. En el nostre cas, juntament amb altres cellers de l'Associació Cellers Singulars de la DO Tarragona, poder gaudir de dos tastos orientats als nostres productes ens va permetre donar-nos a conèixer a la gent. Aquest tast es va maridar amb formatge de la zona, una autèntica delícia. 

Aprofitant que parlem de fires de vins, anunciem que aquest cap de setmana ens traslladarem fins a Alcover per participar a la Fira dels Bandoles (del 12 al 14 d'octubre). En aquest cas, mitjançant una petita bodega ambientada en l'època dels Bandolers i gestionada per la propia gent de la vila. Pot ser únic!

El pasado sábado pasamos un día muy agradable en Sant Joan Despí. Aprovechando que se celebraba la fiesta mayor de la ciudad y que, además, coincidía con el 140 aniversario del nacimiento de Jujol (Arquitecto modernista hijo del Tarragonès), muchas bodegas de la zona de Tarragona participamos en la Feria de Vinos que duró todo el día organizada por Vinoescopio.

 


Aunque al principio costó animar a la gente a probar y comprar los productos de la feria (vino, cava, vinos dulces, comida, etc.), la cosa se fue animando a medida que la temperatura se hacía agradable para acabar la noche rodeados de gran parte de la gente de Sant Joan. En nuestro caso, junto con otras bodegas de la Associació Cellers Singulars de la DO Tarragona, poder disfrutar de dos catas orientados a nuestros productos nos permitió darnos a conocer mucho más a la gente. Esta cata se maridó con queso de la zona, una auténtica delicia.
Aprovechando que hablamos de ferias de vinos, anunciamos que este fin de semana nos trasladaremos hasta Alcover para participar en la Feria de los bandos (del 12 al 14 de octubre). En este caso, mediante una pequeña bodega ambientada en la época de los Bandoleros y gestionada por la propia gente de la villa. ¡Yo no me lo perdería!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019