Subirat Parent (Diari de verema IV)

September 8, 2018

Aquests últims dies el temps no ens ha acompanyat gens, ha plogut i hem tingut canvis de temperatura que només poden fer mal a la vinya. Tot i això, ens hem salvat i hem entrat el Subirat Parent més maco dels últims anys. Bons quilos i bona qualitat, ideal per poder fer una fermentació en bota de castany i després una petita criança en ampolla. El Identitas (Subirat Parent) d'aquest 2018 apunta maneres, quedeu avisats.

Aprofitem la confidencialitat d'aquest blog per comentar-vos que el Identitas de 2016 que teníem al mercat ja li podeu dir adéu, no ens queda res de res. Però, també, podeu saludar al nou Identitas de 2017 que, com recordareu, va ser una collita de poc volum així que no us adormiu i correu a buscar-ne. 

A més, aquest Subirat Parent també servirà pel Brut Nature Subirat (Macabeu, Xarel·lo, Parellada i Subirat Parent) que us presentarem en les properes setmanes. Un Brut Nature de mètode tradicional que estem segurs que us agradarà. Apunteu-vos que per Nadal cal tenir-ne una ampolla a cada taula. 

Estos últimos días el tiempo no nos ha acompañado nada, ha llovido y hemos tenido cambios de temperatura que sólo pueden hacer daño al viñedo. Sin embargo, nos hemos salvado y hemos entrado el Subirat Parent más bonito de los últimos años. Buenos kilos y buena calidad, ideal para poder hacer una fermentación en barrica de castaño y luego una pequeña crianza en botella. El Identitas (Subirat Parent) de este 2018 apunta maneras, quedáis avisados.
Aprovechamos la confidencialidad de este blog para comentaros que ya os podéis despedir del Identitas de 2016, no nos queda nada de nada. Por otro lado, dad la bienvenida al nuevo Identitas de 2017 que, como recordaréis, proviene de una cosecha de poco volumen así que no os durmáis y corred a buscarlo.
Además, este Subirat Parent también servirá para el Brut Nature Subirat (Macabeo, Xarel·lo, Parellada y Subirat Parent) que os presentaremos en las próximas semanas. Un Brut Nature de método tradicional que estamos seguros que os gustará.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019