Chardonnay (Diari de Verema I)

August 25, 2018

Aquest any la verema s'ha avançat més del que teniem previst. La meteorologia de les últimes setmanes de juliol ha fet que l'activitat a l'agost s'hagi activat abans del previst. Abans del dia 15 d'agost ja teniem el chardonnay dins del celler per començar el procés de vinificació del Coordenades 41º17' (Chardonnay i Macabeu).

Ha estat abans del previst però no som nosaltres sinó el propi raïm qui decideix el moment més òptim de recollida. Bona maduració i bon grau ens van fer activar l'alarma que el moment havia arribat i així ha estat. Un most de gust i aroma deliciós. 

Ara, però, cal seguir treballant amb la resta de varietats i buscar-ne el moment exacte per vermar. Sobretot, en el cas del Macabeu que és qui acompanya al Chardonnay. 

Es preveu una verema llarga i pacient, els ritmes de cada varietat és diferent i, per això, cal molta tranquilitat. Estem convençuts que un any més ens superarem ja que el desig, les ganes i la voluntat hi són.

Us deixem alguns enllaços per tal que veieu el procés del Chardonnay:

  • https://www.instagram.com/p/Bmiahq3nnH1/?taken-by=cellersblanch

  • https://www.instagram.com/p/BmT00PbHxHq/?taken-by=cellersblanch

  • https://www.instagram.com/p/Bmxvd1HHCHX/?taken-by=cellersblanch

Salut i vi!

Este año la vendimia se ha avanzado más de lo que teníamos previsto. La meteorología de las últimas semanas de julio ha hecho que la actividad en agosto se haya activado antes de lo previsto. Antes del día 15 de agosto ya teníamos el chardonnay dentro de la bodega para comenzar el proceso de vinificación de Coordenadas 41º17 ' (Chardonnay y Macabeo).
Ha sido antes de lo previsto pero no somos nosotros sino la propia uva quien decide el momento más óptimo de recogida. Buena maduración y buen grado nos hicieron activar la alarma que el momento había llegado y así ha sido. Un mosto de gusto y aroma delicioso.
Ahora, sin embargo, hay que seguir trabajando con el resto de variedades y buscar el momento exacto para vendimiar. Sobre todo, en el caso del Macabeo que es quien acompaña al Chardonnay.
Se prevé una vendimia larga y paciente, los ritmos de cada variedad es diferente y, por ello, hay que tener mucha tranquilidad. Estamos convencidos de que un año más nos superaremos ya que el deseo, las ganas y la voluntad no nos faltan.
Os dejamos algunos enlaces para que vea el proceso del Chardonnay:

  • https://www.instagram.com/p/Bmiahq3nnH1/?taken-by=cellersblanch

  • https://www.instagram.com/p/BmT00PbHxHq/?taken-by=cellersblanch

  • https://www.instagram.com/p/Bmxvd1HHCHX/?taken-by=cellersblanch

¡Salud y vino!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019