Tast al Mercat de Tarragona

June 19, 2018

Resulta molt gratificant donar a conèixer els teus vins i més, fer-ho en un lloc nou. Bé, en aquest cas no era nou en realitat sinó una reobertura com el Mercat de Tarragona que ha creat un espai de connexió entre productors i compradors. En el nostre cas, conjuntament amb la DO Tarragona s'han organitzar uns tast per grups petits.

Per la nostra part, juntament amb Molí de Rué també de l'Associació Cellers Singulars vàrem presentar alguns dels vins que produïm al celler. El nostre tast estava dirigit a presentar els vins que s'anomenen joves i que encaixen molt bé en aquesta època de l'any. En concert, el Coordenades 41'17 (Chardonnay i Macabeu) i el Promesa (Ull de llebre i Merlot) que acompanyen molt bé qualsevol posta de sol acompanyada dels amics i/o familiars. 

Va ser una boníssima experiència prèvia a la Fira de la DO Tarragona que començava poques hores després. Tant és així que alguns dels oients de la presentació es varen passar, posteriorment, per la Fira.

 

Resulta muy gratificante dar a conocer nuestros vinos y más, hacerlo en un espacio nuevo. Bien, en este caso no era nuevo en realidad si no la reapertura del Mercado de Tarragona que ha creado un espacio de conexión entre los productores y los compradores. En nuestro caso, conjuntamente con la DO Tarradona se organizaron catas para grupos reducidos.

Por nuestra parte, junto a Molí de Rué, compañeros también de la Associació Cellers Singulars presentamos los vinos que produimos en nuestra bodega. Nuestra cata estaba dirigida a presentar los vinos más jovenens y que encajan bien con esta época del año. En concreto, el Coordenades 41'17 (Chardonnay y Macabeo) y el Promesa (Tempranillo y Merlot) que maridan bien con cualquier puesta de sol con amigos y/o familiares.

Fue una muy buena experiencia previa a la Fira DO Tarragona.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019

September 9, 2019

Please reload

Archivo