Fira Alimentària 2018

April 20, 2018

Una de les fires amb més renom en el nostre sector és la Fira Alimentària que es realitza a Barcelona i que ha tingut aquesta setmana els seus dies forts. En ella es reuneixe

 

n diverses empreses alimentàries i entre les quals també hi ha espai pel vi. El primer dia es va donar a conèixer l'Identitas (Subirat Parent) en el marc de la presentació de l'Associació Cellers Singulars de la D.O. Tarragona de la qual formem part. Va ser un tast per prop de 40 persones on es van donar a conèixer els vins més singulars de cada cellers. Aquesta presentació va anar acompanyada d'un maridatge molt interessant gràcies a la Vinateria Verol (Barcelona) i La Viandateca (Barcelona).

La resta de dies a la fira han servit per donar-nos a conèixer, qui sap si obrir noves portes i per conèixer, també, a companys del sector i les històries que amaguen els seus vins.

Ara, però, ja cal pensar en el bon temps i les oportunitats que això ens dóna ja sigui en l'enoturisme o en les fires de vi que us anunciarem aviat.

Una de las ferias con más renombre en nuestro sector es la Feria Alimentaria que se realiza en Barcelona y que ha tenido esta semana sus días fuertes. En ella se reúnen varias empresas alimentarias y entre las que también hay espacio para el vino. El primer día se dio a conocer el Identitas (Subirat Parent) en el marco de la presentación de la Associació Cellers Singulars de la D.O. Tarragona de la que formamos parte. Fue una cata para unas 40 personas donde se dieron a conocer los vinos más singulares de cada bodega. Esta presentación fue acompañada de un maridaje muy interesante gracias a la Vinatería Verol (Barcelona) y La Viandateca (Barcelona).
El resto de días a la feria han servido para darnos a conocer, quizá abrir nuevas puertas y para conocer, también, a compañeros del sector y las historias que esconden sus vinos.
Ahora, sin embargo, ya hay que pensar en el buen tiempo y las oportunidades que esto nos da ya sea en el enoturismo o en las ferias de vino que os anunciaremos pronto.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019