Els vins a valoració pública

March 4, 2018

Aquest nou projecte de Cellers Blanch fa poques veremes que camina però no ens cohibeix de preguntar a experts en el món del vi que tenen ressò públic quina és la seva valoració dels nostres vins. En ocasions bloggers i en altres a través de guies i concursos busquem una valoració externa a nosaltres. Aquest cop us volem parlar dels comentaris de tres referents en aquest camp.

 

El primer d’ells és la guia de vins ‘Gilbert & Gaillard’ que va analitzar el Identitas (Subirat Parent) atorgant-li la medalla d’or en puntuar-lo amb un 88 sobre 100 punts. Els segons en analitzar la nostra producció van ser els de ‘La Guia dels Vins de Catalunya’ on ens puntuen els vins Promesa (Ull de llebre i Merlot) i el Coordenades 41’17 (Chardonnay i Macabeu) per sobre dels 8 punts sobre 10. A més, destaquem els 9 punts del Coordenades 1’19 (Merlot) i el 9’46 que va obtenir el Identitas. Els tercers i últims crítics van ser els de la reconeguda ‘Guía Peñin’ que van puntuar en 84 punts sobre 100 el Coordenades 41’17 i, obtenint de nou la màxima puntuació, el Identitas amb un 88.

 

Més enllà de les puntuacions, ja siguin altes o baixes, aquests reconeixements són cap a al bona feina realitzada al camp i al celler. Tanmateix, és també una motivació per seguir endavant amb el treball per fer arribar els nostres vins a totes les cases.

Los vinos a valoración pública

La nueva etapa de Cellers Blanch hace pocas vendimias que está en marcha pero esto no nos evita preguntar a expertos en el mundo del vino su valoración

 

de los productos que tenemos. En ocasiones son bloggeros y, en otras, guías y concursos para dar a conocer valoraciones públicas. En esta ocasión os hablamos de tres referentes en este campo.

 

El primero es la guía de vinos ‘Gilbert & Gaillard’ que puntuó el Identitas (Subirat Parent) con un 88 sobre 100, puntuación que supuso obtener la medalla de oro. Los segundos en analizar varios de nuestros vinos fueron los de ‘La Guia dels vins de Catalunya’ que puntuaron por encima del 8 sobre 10 el Promesa (Tempranillo y Merlot) y el Coordenades 41’17 (Chardonnay y Macabeo). Destacar, también, los 9 puntos que obtuvo el Coordenades 1’19 (Merlot) y el 9’46 del Identitas. Los terceros y últimos críticos son los reconocidos de la ‘Guía Peñín’ que puntuó el Coordenades 41’17 con 84 puntos sobre 100 y el Identitas con un 88.

 

Más allá de las puntuaciones concretas, ya sean altas o bajas, todo esto son reconocimientos del buen trabajo en el campo y en la bodega. Además, es una motivación para seguir adelante con nuestro trabajo y voluntad de hacer llegar nuestros vinos a todas las casas.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019