Verol Vinateria: 3r Aniversari

November 7, 2017

 

El passat 3 de novembre el Verol Vinateria (Barcelona) va celebrar el seu tercer aniversari envoltats d'amics i productors de vi.

 

Aquesta celebració girava entorn als Cellers Singulars, associació de la DO Tarragona de la qual formem part des de fa ja un any.

Gràcies a l'Associació, els petits productors de la DO Tarragona tenen una major repercusió i estar presents en aquest aniversari és un exemple d'això doncs el Verol ha confiat des del primer dia en petits productors que miment el que fan.

 

Per aquest motiu, no podiem faltar a la gran cita que va consistir en maridar un producte de cada celler singular amb un plat realitzat al restaurant Àpat de Barcelona, des d'un vermut a diferents blancs i negres per acabar-ho amb un vi dolç. Una autèntica delícia de sopar.

 

Feliç aniversari Verol!

 

 

El pasado 3 de noviembre, Verol Vinateria (Barcelona) celebró su tercer aniversario rodeado de amigos y productores de vino.

 

Esta celebración se focalizó en los Cellers Singulars de la DO Tarragona de la cual formamos parte desde hace un año. Gracias a esta asociación, los pequeños productores de la DO Tarragona tienen una mayor repercusión y, muestra de ello es estar presentes en el aniversario del Verol, vinacoteca que confió en nosotros desde el primer día.

 

Por este motivo, no podíamos no estar presentas en esta cita en la que se maridó un producto de cada bodega con una plato realizado por el restaurante Àpat de Barcelona. Se inició con un vermut, pasando por vinos blancos y tintos para finalizar en un vino dulce. Una auténtica delícia de cena.

 

Feliz aniversario Verol!. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019