37ª Mostra de Vins i Caves de Catalunya

October 31, 2017

 

Durant 3 dies molt intensos hem pogut gaudir de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. Ens feia especial il·lusió ser-hi per diversos motius.

 

El primer d’ells era tornar a la Fira que des de petits havíem vist treballar als nostres pares i al nostre avi. Ara ens ha tocat a nosaltres posar-nos darrera el taulell i donar a conèixer els nostres vins.

Ha estat una molt bona experiència, més de 500 converses maridades amb un vi blanc, rosat o l’escumós. Una delícia que han estat acompanyats amb un sol de justícia.

 

El segon motiu és clar si ens aneu seguint a les xarxes socials. Hem donat a conèixer el Brut Nature de Cellers Blanch.

Només vàrem portar una petita mostra que es va esgotar abans d’acabar la jornada del diumenge i això ens fa pensar que té futur, estem plenament convençuts que serà tot un èxit. L’equilibri del Subirat Parent amb el Macabeu li donen un toc especial a les bombolles.

 

Un ambient excel·lent, una temperatura idònia per poder gaudir de les copes de vi i una gran diversitat de plats gastronòmics que maridaven amb cada un dels productes que s’oferien. Una molt bona experiència que esperem poder repetir en properes ocasions.

 

 

Durante 3 intensos días hemos asistido a la Mostra de Vins i Caves de Catalunya que realizaba su 37ª edición. Nos hacía realmente ilusión participar varios motivos.

 

El primero de ellos era volver a la muestra en la que hemos visto trabajar a nuestros padres y nuestro abuelo. Ahora nos tocaba a nosotros ponernos detrás del mostrador y dar a conocer nuestros vinos.

Ha sido una grata experiencia, más de 500 conversaciones maridadas con vino blanco, rosado o el nuevo espumoso. Una delicia estar acompañados del buen clima que hacía.

 

El segundo motivo es obvio si sois seguidores nuestros en las redes sociales. Dimos a conocer el Brut Nature de Cellers Blanch.

Sólo vinimos con una pequeña muestra que se terminó antes de terminar la jornada del domingo. Esto nos hace pensar que tiene futuro y estamos convencidos que será un éxito. El equilibrio de Subirat Parent i Macabeu le dan un toque especial en cada burbuja.

 

Un ambiente excelente, una temperatura idónea para poder gozar de las copas de vino y la gran diversidad gastronomía que maridaban con cada producto. Una muy buena experiencia que esperamos poder repetir en posteriores ediciones.. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019