Brut Nature

October 8, 2017

 

Durant el mes de gener vàrem realitzar el tiratge del Brut Nature que en breus veurà la llum.

És un cupatge de Subirat Parent i Macabeu i és la nostra primera aproximació als escumosos però, no només això, sinó que agafem la varietat més nostra per donar-li un toc especial.

 

Serà la primera vegada que provarem el Subirat Parent en aquest format. Segur que uns convencerà.

 

Després de deixar reposar les ampolles durant 9 mesos a la cava del celler, hem procedit a posar-les en una baldufa per tal que els resultats de la segona fermentació es vagin aproximant al tap. És un procés que durarà, al menys, una setmana per netejar de manera natural el líquid.

 

Un cop llest, només caldrà fer el degorjat i ja us podrem presentar el Brut Nature.Ha estat una llarga espera que valdrà molt la pena! Esteu impacients? Nosaltres si!

 

 

Durante el mes de enero preparamos las botellas del futuro Brut Nature para que hiciera la segunda fermentación que en breve verá la luz, el tiraje. Es un coupage de Subirat Parent y Macabeo y es nuestra primera aproximación a los espumosos pero, no sólo eso, si no que hemos utilizado nuestra variedad más preciada para darle un toque especial.

 

Será la primera ocasión en la que probaremos el Subirat Parent en este formato. Seguro que nos convencerá.

 

Después de dejar reposar las botellas durante 9 meses en la cava de la bodega, hemos colocado las botellas en la jaula para remover los resultados de la segunda fermentación y se aproximen al tapón. Es un proceso que durará aproximadamente una semana para poder limpiar de manera natura el líquido.

 

Cuando todo esté listo sólo quedará realizar el degüelle y os podremos presentar el Brut Nature de Cellers Blanch.Ha sido una larga espera que valdrá la pena. ¿Estáis impacientes por probarlo? ¡Nosotros sí!. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019