Degustació productes de proximitat - La Manduca (20/05/2017)

May 22, 2017

 

L’Ajuntament de Puigpelat està realitzant diverses trobades i activitats que relacionen la cultura amb la zona de l’Alt Camp.

 

Amb la intenció de donar a conèixer propostes que realitzen, directe o indirectament, gent del poble, s’estan proposant activitats com una desfilada de moda, classes de ioga, concerts de música i rutes turístiques entre d’altres.

 

El passat cap de setmana es va realitzar un tast de productes típics de la zona i va ser el nostre torn presentant els vins de la producció d’enguany. A la Manduca Alimentació, lloc que ja ha realitzat moltíssimes activitats de proximitat, ha estat el nou lloc seleccionat. Al llarg de tot el matí del passat dissabte es van presentar diversos productes de proximitat mentre s’explicaven les històries amagades que hi ha darrera de cada un d’ells.

 

Com és habitual, un gran plaer mostrar com el bon treball a la vinya es tradueix en un bon producte. A més a més, després de tants actes fóra, ens interessava molt tornar a Puigpelat.

 

El Ayuntamiento de Puigpelat está realizando en las últimas semanas muchísimas actividades relacionadas con la cultura y la zona del Alt Camp.

 

Con el nexo común de dar a conocer propuestas en las que participan directa o indirectamente gente del pueblo, se han realizado desfiles de moda, clases de yoga, conciertos de música, rutas turísticas, etc.

 

El pasado fin de semana se realizó una cata de productos típicos de la zona entre los cuales presentamos los vinos de esta pasada producción.En la Manduca Alimentació, lugar que ya ha albergado actividades de proximidad era de nuevo el escenario elegido. A lo largo de toda la mañana del sábado fueron varios los productos y productores que dieron a conocer las historias que esconden sus materias primas y los productos finales.

 

Como cada vez, un placer muy grande mostrar lo que la energía de todos en el viñedo genera vinos de gran calidad. Además, después de varios eventos fuera de Puigpelat, nos encantó volver a estar en casa.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019