Fira del Vi Català i Gastronomia del Mercat de Santa Caterina (06/05/2017)

May 13, 2017

 

Al llarg d’aquest cap de setmana, el Mercat de Santa Caterina (Barcelona) ha realitzat la Fira del Vi i Gastronomia que ja porta algunes edicions realitzant-se.

 

La DO Tarragona hi va participar activament tant el divendres, com a representants de tota la Denominació, mentre que el dissabte va ser torn pels 9 cellers de l’Associació Cellers Singulars.

 

Vam compartir estand i converses per donar a conèixer el producte de cada un de nosaltres a tots els visitants encuriosits. Amb una organització magnífica, podem afirmar que va ser una molt bona jornada per presentar l’Associació i donar-nos veu entre consumidors i distribuïdors.

 

A lo largo de este fin de semana, el Mercat de Santa Caterina (Barcelona) realizó la Fira del Vi i Gastronomia que se realiza desde hace varios años.

 

La DO Tarragona participó activamente el viernes, como representantes de la denominación, mientras que el sábado fue el momento de las 9 bodegas de la Associació Celles Singulars.

 

Entre todos compartimos estand y pudimos hablar y dar a conocer el producto de cada una de las bodegas a los curiosos visitantes. Con una organización magnífica, podemos afirmar que fue una muy buena iniciativa para dar a conocernos entre distribuidores y consumidores.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019