Vi escumós Cellers Blanch (16/01/2017)

January 16, 2017

El 2017 és un any de sorpreses per Cellers Blanch. Part de la producció de Subirat Parent i Macabeu de la verema de 2016 ha servit per produir un vi escumós de la DO Tarragona. Els dies passats hem treballat sense parar amb el “peu de cuba” per fer el tiratge. Ha estat una experiència molt interessant i gratificant tot i que ara cal esperar, mínim 9 mesos, per tenir-ne el resultat. Quina espera més llarga! 

El año 2017 está lleno de sorpresas para Cellers Blanch. Parte de la vendimia recolectada de las variedades de Subirat Parent y Macabeo han servido para realizar un vino escumoso de la DO Tarragona. En los últimos días hemos trabajado con el “peu de cuba” para poder hacer el tiraje. Ha sido una grata experiencia aunque ahora debemos esperar mínimo 9 meses. ¡Se hará muy largo!.

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

September 30, 2019

September 19, 2019

September 9, 2019

Please reload

Archivo